Follow us:

Burs Başvuruları Hakkında Genel Bilgiler

Bilimin ışığıyla yolumuzu aydınlatacak gençlerimizin her zaman yanındayız.

BAŞVURUNUN ÖDENMESİ

Burs kazandığı kendisine duyurulan adaylara, gerekli belgeleri tamamlandıktan sonra öğretim yılı başından geçerli olarak, en geç bir ay içinde burs ödenmeye başlanır ve Ekim-Haziran aylarında olmak üzere 9 ay süreyle devam eder. Diğer aylarda ise ödeme yapılmamaktadır.

Mustafa Öncel Eğitim, Kültür, Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı bursu karşılıksız olup, geri ödeme veya hizmet yükümlülüğü içermemektedir.

Başvuruların değerlendirilmesi, başvuru tarihinin sona ermesiyle birlikte başlar ve değerlendirme sonucuna göre ön elemeyi geçen öğrenciler mülakata alınır.

• Lisans programlarının 2,3,4,5 ve 6. sınıflarına burs verilecektir. Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış 1. sınıf öğrencileri burs imkânından yararlanamayacaktır.

Detayları Burs Başvuru Formu bölümünde yer alan; Mustafa Öncel Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Burs formu ile Aydınlatma Rıza Metni çıktı alınarak doldurulacak, istenilen diğer belgeler ile birlikte kargo yolu ile iletişim bölümünde yer alan adrese gönderilecektir. Belirlenen tarihlerde formları ulaştırılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri

2023-2024 yılı burs başvuru tarihleri ayrıca açıklanacaktır.